Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mama en Baby yoga

Fit en in balans met je baby!

Weer gaan bewegen en sporten na de bevalling? Wil je weten welke oefeningen je wel of juist niet kunt doen zo kort na de bevalling? Als kersverse mama kan het lastig zijn daar ruimte en tijd voor te vinden. En hoe doe je dat met oppas en voeden? De cursus mama en baby yoga bied je de kans om op een ontspannen manier samen met andere mama’s en baby’s aan je lichaam te werken, te ontspannen en zo een nieuwe balans te vinden.

mamababy14

Je gaat aan de slag om weer lekker fit te worden en tegelijkertijd versterk je op een leuke manier het contact met je kindje. Dus geen geregel van oppas, want je neemt je baby gewoon mee! Het is ook mogelijk om tijdens de cursus je baby te voeden of te verschonen.

We starten met een goede warming up, yogaoefeningen zonder èn met je baby, spierversterking, rekken, strekken, en dit alles op een speelse manier samen met je baby. De spieren van je buik, rug, billen, benen en bekkenbodem krijgen extra aandacht en we sluiten de les af met een ontspannings- of bewustwordingsoefening.

Op deze manier kun je zowel lichamelijk als geestelijk weer krachtig èn flexibel worden, fit & in balans, terwijl je tegelijkertijd het contact met je kindje versterkt. Het is ook een leuke mogelijkheid om ervaringen te delen met andere jonge moeders.

De cursus is geschikt voor baby's van 6 weken tot ongeveer 8 maanden (kruipleeftijd).

Ervaring met yoga is niet nodig.

Kijk in de agenda voor startdata en kosten

mamababyyoga11

Mama & baby yoga is een cursus naar een concept van A Beautiful Balance door

Jacqueline Luchtmeijer en aangevuld met mijn kennis en ervaring.